Реклама

🤔 Керівник Paradox Interactive назвав скасовану гру Life by You «неправильним рішенням»

Čytaty latynkoju
🤔 Керівник Paradox Interactive назвав скасовану гру Life by You «неправильним рішенням»
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Керівник Paradox Interactive назвав скасовану гру Life by You «неправильним рішенням»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Генеральний директор Paradox Interactive Фредрік Вестер визнав, що керівництво компанії «прийняло неправильні рішення у кількох проєктах», натякаючи на гру Life By You.

Нагадаємо, Life By You мала бути «відповіддю» на серію The Sims від EA. Розробка проєкту велася декілька років, проте у червні гру скасували, а внутрішню студію Tectonic, яка її розробляла, розпустили.

Тепер, в останньому фінансовому звіті Paradox Interactive, Вестер прокоментував причини скасування гри. За його словами, це було важке рішення, але ще на стадії розробки керівництво розуміло, що гра «не виправдає очікувань».

Очевидно, що ми прийняли неправильні рішення в кількох проєктах. У нас є сфери, де нам потрібно вдосконалюватися, наприклад, у виробництві, якості та оцінці ризиків. У 2021 році ми внесли серйозні зміни в те, як ми інвестуємо в більш ризиковані проєкти, а це означає, що ми не починали нові проєкти з таким же поєднанням високого ризику і високих витрат, як Life by You.

Фредрік Вестер

Загалом, Life by You мала стати, за словами творців, потужним конкурентом серії The Sims. Гра від Paradox мала містити великий відкритий світ, широкі можливості для кастомізації та підтримку модів від гравців ще на релізі.

Тепер, як вже відомо, гру й зовсім скасували — Life by You потрапила до переліку «проблемних» проєктів студії. Так, на початку року Paradox двічі переносила Prison Architect, а нещодавно й взагалі повідомила, що розірвали угоду з розробником. Разом з тим є чутки, що розробка Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 йде з проблемами, останні проєкти — The Lamplighters’ League та Cities: Skylines 2 — не принесли студії комерційного успіху.

Попри велике роздратування через власні помилки, ми не втрачаємо віри. Майбутнє Paradox світле, але нам потрібно засукати рукава і наполегливо працювати, щоб повністю реалізувати потенціал.

Фредрік Вестер

Раніше ми розповідали, що Paradox раптово скасувала гру Life by You, свій аналог серії The Sims.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...