Реклама

👀 На Comic-Con помітили черговий натяк на ремастер Legacy of Kain

Čytaty latynkoju
👀 На Comic-Con помітили черговий натяк на ремастер Legacy of Kain
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 На Comic-Con помітили черговий натяк на ремастер Legacy of Kain
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

На виставці San Diego Comic-Con 2024 помітили фігурку з персонажами гри, на якій розмістили логотип Legacy of Kain: Soul Reaver 1 & 2 Remastered.

Це, як вважають шанувальники, є підтвердженням того, що Soul Reaver 1 & 2 готуються отримати ремастер. Розробники вже прокоментували чутки — вони зазначили, що сама фігурка поступить у продаж у серпні, й вже тоді буде оприлюднено більше інформації про плани на франшизу.

Окремо можливість ремастерів розробники не прокоментували, але за декілька годин логотип можливого ремастеру зник зі стенду з фігуркою.

Нагадаємо, оригінальна Blood Omen: Legacy of Kain вийшла у 1996. Продовження Legacy of Kain: Soul Reaver студія Crystal Dynamics випустила у 1999 році. Остання частина серії, Legacy of Kain: Defiance, вийшла у 2003 році.

Загалом, сюжет ігор розповідає про вампіра Разіеля, що прагне помститися і знищити свого творця Каїна. Востаннє Crystal Dynamics порушувала питання сиквелу чи ремастеру у 2022 році, після опитування фанатів, але з того часу нічого, окрім чуток, франшиза не отримала.

Раніше ми розповідали про найцікавіші анонси та трейлери першого дня Comic-Con.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...