Реклама

🎮 Оглядачі називають Asus ROG Ally X найкращою протативкою з Windows на ринку

Čytaty latynkoju
🎮 Оглядачі називають Asus ROG Ally X найкращою протативкою з Windows на ринку
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Оглядачі називають Asus ROG Ally X найкращою протативкою з Windows на ринку
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

22 липня у більшості регіонів у продаж надійшла (в Україні все ще очікується) оновлена версія портативки Asus ROG Ally, яка отримала до назви приставку X. Разом з виходом консолі на ринок своїми враженнями від девайсу почали ділитися й оглядачі, які загалом позитивно оцінили Asus ROG Ally X.

Відзначимо, що у самій Asus відзначали, що ROG Ally X це не нова консоль, а радже покращена версія оригіналу, що вийшов минулого року. Портативка просто отримала ряд покращень на кшталт більшої у два рази батареї, SSD на 1 Тб, оперативну пам’ять 24 Гб та набагато покращену ергономіку за ціною у $799 (базова модель коштує $649,99).

Загалом оглядачі сходяться на думці, що наразі Asus ROG Ally X це «найкраща портативна консоль на ринку для геймерів» особливо тих, чия бібліотека ігор сформована під Windows.

Також оглядачі в цілому відзначають, що консоль не пропонує жодних інновацій, чи нестандартних рішень. Asus всього-на-всього не обманула користувачів, коли обіцяла покращену автономність та потужність.

До прикладу тепер консоль нав’язує конкуренцію Steam Deck OLED не лише в кращій автономності, а й у потужності, адже без великих труднощів може запустити Alan Wake II. Відзначають у цьому сенсі покращену систему охолодження та збільшену RAM, що полегшує консолі роботу в іграх, хоча не полегшує вагу девайса у ваших руках.

У IGN оцінили консоль на 9 з 10 та підсумовують:

Asus ROG Ally X — це просто найкращий портативний ігровий ПК на ринку на цю мить. З більшою та швидшою пам'яттю та вдвічі більшим акумулятором, ніж у оригінального Ally, Ally X запустить будь-яку сучасну гру, не розрядившись за півтори години.

GamesRadar+ дає консолі 4,5 зірки та відзначає:

Asus ROG Ally X — це акуратне доповнення до асортименту бренду і найкраща портативка у лінійці, але це далеко не найкраще співвідношення ціни та якості. Кожне оновлення тут виправдане, і воно того варте, якщо ви можете розщедритися, але основний досвід використання залишається відносно схожим.

Windows Central теж дає 4,5 зірки та зауважує:

Зрештою, якщо ви дійсно в захваті від ROG Ally X або у вас ще немає оригінального ROG Ally, то я рекомендую придбати цю нову модель. Однак, якщо ви обмежені в коштах або вже маєте ROG Ally, цей дорогий пристрій може виявитися не найкращим варіантом для вас.

Своєю чергою The Verge дає наступний висновок:

Якщо вам потрібна Windows або ви хочете грати в найновіші ігри на ходу, Ally X — найкраща портативка з Windows. Я сподіваюся, що це нормалізує великі акумулятори та VRR-екрани, і я сподіваюся, що Asus серйозно розгляне версію SteamOS.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...