Реклама

☢ Офіційно: Реліз S.T.A.L.K.E.R 2: Серце Чорнобиля перенесено на 20 листопада

Čytaty latynkoju
☢ Офіційно: Реліз S.T.A.L.K.E.R 2: Серце Чорнобиля перенесено на 20 листопада
  1. Головна
  2. Ігри
  3. ☢ Офіційно: Реліз S.T.A.L.K.E.R 2: Серце Чорнобиля перенесено на 20 листопада
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

UPD. GSC Game World офіційно підтвердили перенесення дати релізу S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля з 5 вересня на 20 листопада та підтвердили попередні чутки. Тепер очікуємо на Developer Deep Dive 12 серпня.

Далі новину залишаємо у її оригінальному вигляді з першими чутками, які ймовірно, змусили розробників зробити анонс раніше запланованого часу.

***

Можливо на нас очікує чергове перенесення дати релізу S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля. Нагадаємо, що наразі офіційно відомо про те, що гра має вийти 5 вересня цього року на ПК та Xbox Series X|S та у Game Pass.

Однак на Reddit у сабреддіті GamingLeaksAndRumours, де публікуються витоки та інсайди по різноманітних проєктах, користувач під ніком hector_evil стверджує, що довгоочікуваний сиквел S.T.A.L.K.E.R. знову отримав перенесення релізу.

S.T.A.L.K.E.R 2 delayed to November 20
byu/hector_evil inGamingLeaksAndRumours

Він повідомляє, що тепер реліз гри має відбутися 20 листопада цього року. Звісно, що до такої інформації варто ставитися з дрібкою солі. Однак ми невдовзі зможемо перевірити його повідомлення, адже він також обіцяє, що сьогодні, 25 липня, вийде новий трейлер по грі, а 12 серпня відбудеться детальна презентація Developer Deep Dive від розробників.

Тому чекаємо, чи підтвердиться ця інформація від невідомого інсайдера.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...