Реклама

👀 Творець Dragon Quest вважає, що зараз в іграх важко створювати мовчазних протагоністів

Čytaty latynkoju
👀 Творець Dragon Quest вважає, що зараз в іграх важко створювати мовчазних протагоністів
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Творець Dragon Quest вважає, що зараз в іграх важко створювати мовчазних протагоністів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Творець серії Dragon Quest Юджі Хоріі вважає, що через все більш реалістичну графіку у іграх роботи персонажа, що не розмовляє, стало важче.

Про це геймдизайнер розповів під час публічного виступу з творцем Metaphor: ReFantazio Кацурою Хашино.

Хоріі розповів, що його основною задачею завжди було розповісти історію через діалоги. Він навів приклад, що Dragon Quest в основному складається з діалогів з городянами, з дуже малою кількістю оповіді. На його думку, цікавість полягає у тому, що «історія створюється всередині діалогу».

Мовчазний герой, на думку геймдизайнера, є основною родзинкою серії Dragon Quest. Як зазначив Хоріі, ідея полягала в тому, щоб дати можливість гравцям стати на місце героя, що не розмовляє, та самим уявити реакцію персонажа та ту чи іншу подію. Проте все якісніша деталізація графіки трохи знищує цю концепцію в іграх.

Оскільки візуальна складова ігор розвивається і стає все більш реалістичною, якщо ви зробите протагоніста, який просто стоїть, він буде виглядати як ідіот. Ось чому тип протагоніста, представлений у Dragon Quest, стає дедалі складнішим для відтворення, оскільки ігри стають все більш реалістичними. Це буде викликом і в майбутньому.

Юджі Хоріі

Нагадаємо, наприкінці травня обліковий запис серії Dragon Quest опублікував короткий ролик, який висвітлив логотип Dragon Quest та назви платформ Nintendo Switch, PS5, Xbox Series X та ПК. Ймовірно, у майбутньому нас очікує ремейк Dragon Quest 3 1998 року.

Раніше ми також розповідали, що ексклюзивність Square Enix для PlayStation, яка є видавцем Dragon Quest, не виправдала себе і компанія готується до скорочень.

 

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...