Реклама

👀 В Humble Games пройшли звільнення — існування видавця під загрозою

Čytaty latynkoju
👀 В Humble Games пройшли звільнення — існування видавця під загрозою
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 В Humble Games пройшли звільнення — існування видавця під загрозою
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Humble Games, яка є видавничим підрозділом цифрового магазину Humble Bundle, пройшли звільнення і, ймовірно, компанія готується до закриття.

Загалом, від скорочень постраждали 36 працівник. Деякі з них повідомили у соціальних мережах, що причиною для звільнення їм назвали те, що компанія готується до закриття.

У окремій заяві Humble Games підтвердила звільнення працівників в рамках реструктуризації, проте спростувала інформацію від звільнених співробітників щодо закриття компанії. У Humble Games не відповіли, яка актуальна чисельність працівників.

Крім того, Humble Games наголосила, що майбутні релізи, як-от Monaco 2 і Wizard of Legend 2 будуть випущені без затримок чи інших проблем.

Нагадаємо, це не перші скорочення у видавця за останній час. Минулий раунд звільнень відбувся у Humble Games ще у листопаді 2023 року.

Також варто зазначити, що експрацівник Humble Games Кріс Редлі при звільненні у 2022 році розповів, що весь персонал видавця замінили «сторонньою консалтинговою фірмою». Як повідомило видання Aftermath, цією фірмою стала The Powell Group, яка перебрала управління після невдалої спроби власника Humble Games, компанії Ziff Davis, продати видавництво.

Humble Bundle разом із Humble Games з 2017 року володіла компанія Ziff Davis — видавець та крамниця працювали під керівництвом IGN Entertainment. Сама Humble Games є доволі успішним видавцем, який опублікував такі ігри, як Stray Gods, Unpacking, Signalis, Slay the Spire, A Hat in Time тощо.

Раніше ми розповідали, що у Nintendo зросла кількість співробітників попри масові скорочення у всій індустрії.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...