Реклама

😁 Гравці та розробники Epic Games критикують появу Tesla Cybertruck у Fortnite

Čytaty latynkoju
😁 Гравці та розробники Epic Games критикують появу Tesla Cybertruck у Fortnite
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😁 Гравці та розробники Epic Games критикують появу Tesla Cybertruck у Fortnite
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Гравці та деякі розробники Epic Games негативно відреагували на появу Tesla Cybertruck у Fortnite, яку студія офіційно анонсувала вчора, 22 липня.

Зазвичай, співробітники Epic Games не часто критикують рішення студії в соцмережах, але цього разу одразу декілька співробітників прокоментували появу Tesla Cybertruck. Так, продюсер Fortnite Festival Кайл Вінн написав в X, що вантажівка виглядає безглуздо, а «генеральний директор цієї компанії (Ілон Маск) — шматок лайна».

Вінн додав, що настрої в соціальних мережах проти появи Tesla у грі більші за ті, хто підтримує оновлення, а також натякнув, що не усі розробники підтримують це рішення.

Видання Eurogamer зазначає, що у X власну студію критикував й інший розробник, проте він видалив публікації.

На Reddit спільнота гри розкритикувала як саме рекламу оновлення (можна побачити нижче), так самого Маска. Гравці охрестили оновлення «занадто рекламним», а самого Маска — людиною, що намагається нав’язати свою продукцію гравцям.

Крім того, спільнота планує шукати гравців на Tesla Cybertruck та атакувати лише їх. Крім того, схоже, гравці навіть збирають групи для атаки саме Cybertruck.

Раніше ми розповідали, що колаборації Fortnite і Nintendo не сталося через вимогу ексклюзивності для Switch.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...