Реклама

💿 Capcom не планує припиняти випускати ігри на дисках

Čytaty latynkoju
💿 Capcom не планує припиняти випускати ігри на дисках
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 💿 Capcom не планує припиняти випускати ігри на дисках
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

В Capcom трохи поділилися планами щодо релізу цифрових та фізичних релізів своїх ігор.

Керівництво студії розповіло про це під час сесії запитань та відповідей для акціонерів. Як зауважили в Capcom, попри те, що вже декілька років поспіль попит на «цифру» зростає, є ще велика кількість гравців, які хочуть мати фізичні версії.

Загалом, компанія повідомила, що наразі «не планує відмовлятися від фізичних продуктів». В майбутньому Capcom планує продовжувати випускати фізичні версії своїх ігор.

Щодо цифрових релізів — в Capcom повідомляють, що продажі ігор 7-річної давнини продовжують зростати й донині. В компанії зазначили, що операційний прибуток зростає 11 фінансових років поспіль.

В Capcom вважають, що такий результат досягнули завдяки знижкам на минулі ігри, а також через «відсутність просторових обмежень при продажі ігор у «цифрі».

Ще одна ймовірна причина — ремейки старих популярних проєктів. Скоріше за все, студія розуміє, що ремейки продовжують привертати увагу — саме тому Capcom нещодавно провела опитування з ціллю дізнатися, який би ремейк хотіли побачити шанувальники.

Нагадаємо, раніше ми також розповідали, що Capcom став найкращим ігровим видавецем 2023 року за версією Metacritic.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...