Реклама

👀 Команда Assassin's Creed Shadows відповіла японським гравцям після критики історичної достовірності

Čytaty latynkoju
👀 Команда Assassin's Creed Shadows відповіла японським гравцям після критики історичної достовірності
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Команда Assassin's Creed Shadows відповіла японським гравцям після критики історичної достовірності
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Ще з моменту свого анонсу Assassin’s Creed Shadows зіткнулася з критикою з боку гравців відносно історичної достовірності у грі. Нагадаємо, що події гри розгортаються у феодальній Японії кінця XVI століття, а одним із головних героїв буде самурай африканського походження Ясуке.

Власне останній факт викликав найбільше критики з боку гравців, адже персонаж заснований на реальній історичній фігурі про яку, однак існують суперечливі свідчення стосовно його статусу як самурая.

Загалом усе призвело до того, що тепер розробники Assassin’s Creed Shadows вирішили випустити окреме звернення для своїх японських гравців стосовно свого підходу щодо відтворення минулого Японії.

У своїй заяві команда розробки гри подякувала за підтримку своїх намагань та відзначила, що в першу чергу працює над художнім твором у історичному сетингу. Тому відповідно не варто очікувати відтворення минулого у всіх його складних деталях. Хоча  команда й хоче створити імерсивний світ, який дозволить зануритися до феодальної Японії. Тому розробники консультувалися з істориками та експертами з цих питань.

Окремо також вони відзначили й питання про Ясуке:

Хоча Ясуке в Assassin's Creed Shadows зображений як самурай, ми визнаємо, що це питання дискусійне. Ми ретельно вплели це в нашу розповідь, і разом з іншою нашою головною героїнею, японсько. шинобі Наое, яка є не менш важливою у грі, наші подвійні протагоністи надають гравцям різні стилі геймплея.

Також розробники перепросили за непорозуміння, які могли викликати та закликали поважати один одного.

Нагадаємо, що Assassin’s Creed Shadows вийде 15 листопада 2024 року на PlayStation5, Xbox Series X|S та ПК.

Раніше також стало відомо, що у грі будуть одностатеві романи.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...