Реклама

👀 У Digital Foundry назвали найдосконаліший ексклюзив для Nintendo Switch

Čytaty latynkoju
👀 У Digital Foundry назвали найдосконаліший ексклюзив для Nintendo Switch
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 У Digital Foundry назвали найдосконаліший ексклюзив для Nintendo Switch
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Nintendo Switch уже цілком офіційно доживає свої останні моменти слави, адже на горизонті видніється її наступник, якого нам мають представити до березня 2025 року.

На фоні цього спеціалісти з Digital Foundry (DF) вирішили оглянути ексклюзиви, що виходили для консолі з 2017 року та назвати найбільш технічно досконалі проєкти. До списку звісно не потрапили усі ігри і загалом у DF відзначили, що цей список може бути дещо суб’єктивним.

Однак спеціалісти цього порталу все ж дійсно розуміються на своїй справі, коли мова іде про технічний стан справ ігор.

На думку Джона Ліннемана та Олівера Маккензі найбільш досконалою з технічної точки зору грою для Nintendo Switch стала Luigi’s Mansion 3, що вийшла у 2019 році.

Відзначається, що «з точки зору візуальних амбіцій та досягнень» ця гра є просто «феноменальною» та створює особливе враження наче вона «випереджає можливості апаратного забезпечення Switch». У DF відзначили як розробники пропрацювали у грі освітлення в реальному часі, яке назвали «блискучим, з вражаючими ліхтариками, що відкидають тіні, оклюзією екранного простору та чудовим наближенням до освітлення, що відбивається від екрану».

Те, що робить Switch, можна порівняти з результатами, які можна побачити на набагато потужніших платформах. Це стосується і рендерингу персонажів, з технікою затінення шкіри, яка вигідно відрізняється від CGI-фільмів, тоді як повне геометричне відображення рідко можна побачити в будь-якій грі, не кажучи вже про реліз для Switch.

(…)

Ми б наважилися припустити, що відносно статичні кути камери дають розробнику свободу дій для ретельного планування бюджету будь-якої сцени, але навіть якщо так, факт залишається фактом: ми дивимося на візуальні ефекти, які рідко можна побачити на Switch, які виглядають чудово і плавно відтворюються з досить стабільною частотою 30 кадрів в секунду.

Щодо інших ігор, які відзначили у DF, то ми подаємо їх нижче у вигляді списку:

  • The Legend of Zelda: Breath of the Wild/Tears of the Kingdom — «Ці ігри — класика затьмарена лише нападами поганої продуктивності».
  • Metroid Dread — «Це найкраща робота Mercury Steam на сьогоднішній день і чудова назва, яка чудово спрацювала як неофіційна назва для запуску Switch OLED».
  • Super Mario Odyssey — «Це ранній приклад видатного візуального дизайну та персонажів Nintendo, пронизаний великою кількістю деталей та різноманітних рівнів».
  • Paper Mario: The Origami King — «На Switch вона йде з частотою 30 кадрів на секунду, але це така гра, в якій якість графіки настільки висока, що вона б чудово масштабувалася на інші платформи без особливих змін у графіці».
  • Super Mario RPG — «Це ще один хрестоматійний приклад чудової художньої режисури, відшліфованості та бездоганного виконання, які поєднуються для створення чудового ремастеру/ремейку».
  • Xenoblade Chronicles 3 — «Чудова художня режисура та надзвичайна технічна кмітливість виходять на перший план у цій грі».
  • The Touryst — Гра «досягла значного успіху на інших платформах (включаючи версію з роздільною здатністю 8K 60 FPS на PS5), але починала вона як ексклюзив для Switch».
  • Super Mario Bros. Wonder — «Якість фонових візуальних ефектів, уява та яскравий дизайн створюють незабутній досвід гри в Mario — можливо, найкращий на цій системі. Це шедевр».
  • Metroid Prime Remastered — «Цей реліз стоїть на одному рівні з найкращими ремастерами Bluepoint і є технологічним майстер-класом з отримання максимальної віддачі від апаратного забезпечення Switch».
  • Fast RMX — «Незалежно від того, чи підключена консоль до док-станції, чи портативна, гра працює зі швидкістю 60 кадрів на секунду, забезпечуючи вражаюче освітлення та фізично реалістичні матеріали».

Також раніше у Digital Foundry пояснили чому потужніша Xbox Series X працює гірше в іграх за PlayStation 5.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...