Реклама

🦑 Мобільна гра за мотивами «Гри в кальмара» має вийти цього року на Netflix

Čytaty latynkoju
🦑 Мобільна гра за мотивами «Гри в кальмара» має вийти цього року на Netflix
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🦑 Мобільна гра за мотивами «Гри в кальмара» має вийти цього року на Netflix
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

В рамках свого квартального фінансового звіту Netflix повідомила, що планує уже цього року випустити багатокористувацьку мобільну гру за мотивами свого успішного серіалу «Гра в кальмара».

Портал What’s on Netflix відзначає, що про плани стримінга випустити таку гру було відомо, ще з минулого року, однак зараз вони набули конкретнішого характеру. Відзначимо, що тоді стримінг описав гру наступним чином:

Netflix також випускає відеогру у всесвіті «Гри в кальмара», де гравці зможуть змагатися з друзями в іграх, які вони впізнають за серіалом.

Нова ж інформація з’явилася після нещодавнього фінзвіту компанії. У ньому відзначається, що зусилля Netflix на ринку відеоігор лише розпочинаються, але компанія уже має перші успіхи, наприклад з випуском Grand Theft Auto у себе.

Також Netflix навів приклад з гри власного виробництва. Компанія згадала про гру за мотивами свого реаліті-шоу Too Hot To Handle, яка отримала величезну кількість завантажень на Android та iOS.

Наразі ж Netflix планує продовжувати випускати ігри за своїми франшизами. Особливо компанія планує реліз цих ігор одночасно або ж близько до релізу шоу за мотивами яких будуть створені такі ігри. У цьому контексті й було згадано «Гру в кальмара»:

Окремо ми проведемо прем'єру багатокористувацької гри, заснованої на всесвіті «Гри в кальмара», пізніше цього року, присвячену до запуску другого сезону нашого наймасштабнішого телесеріалу.

Таким чином окрім інформації про саму гру ми також дізналися й про те, що до кінця цього року або ж на початку наступного варто очікувати на реліз другого сезону серіалу.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...