Реклама

🤔 PlayStation 5 Pro все ще має вийти цього року, — Том Гендерсон

Čytaty latynkoju
🤔 PlayStation 5 Pro все ще має вийти цього року, — Том Гендерсон
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 PlayStation 5 Pro все ще має вийти цього року, — Том Гендерсон
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Оскільки ми уже перейшли до другої половини 2024 року, то звісно, що з огляду на багато попередніх чуток «сонібої» та «сонігерл» цілком справедливо очікують на анонс та реліз PlayStation 5 Pro восени.

Це вирішив вкотре підтвердити також відомий інсайдер Том Гендерсон. Причиною для здавалося б повторення уже відомих чуток став його ж власний твіт. Він у відповідь одному з користувачів, який уже чекає на PS5 Pro у вересні відписав, якщо вона взагалі «вийде цього року».

Звісно, що навіть такий твіт від відомого інсайдера усі почали сприймати серйозно. Тому у окремій статті на Insider Gaming Гендерсон спробував «виправити» ситуацію.

У ній він для початку відзначив, що «розробники можуть подавати свої застосунки з підтримкою PlayStation 5 Pro до CertOps (Platform Certification & Operations) 30 липня». Це власне дата, яка була погоджена «ще 18 місяців тому».

Також за його словами всі заявки для ігор на PlayStation 5, які будуть випущені після 15 вересня, «повинні будуть підтримувати PlayStation 5 Pro (це не означає, що PS5 Pro вийде 16 вересня)».

Таким чином він наголошує, що хоча це й «не точна дата релізу, але інформація, яку PlayStation надала розробникам на початку цього тижня». Тобто в сукупності усе це дає змогу говорити про те, що PlayStation 5 Pro «все ще знаходиться на шляху до релізу в кінці цього року».

Гендерсон також відзначає, що у середині 2023 року, йому потрапляла на очі документація, у якій відзначалося, що PS5 Pro має вийти у листопаді 2024 року.

Загалом наразі жодної офіційної інформації про Pro-версію своєї консолі PlayStation не надавала. Однак, з великою ймовірністю ми про це дізнаємося на вересневому PlayStation Showcase, який як очікується стане доволі масштабним заходом, де компанія презентує нам лінійку майбутніх ігор, які можуть уже стати частинкою PS5 Pro.

Раніше Том Гендерсон також підтвердив чутки про «надпотужну» PlayStation 5 Pro.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...