Реклама

👀 EA Sports FC 25 — вперше буде кар'єра за жіночі команди та інші новинки гри

Čytaty latynkoju
👀 EA Sports FC 25 — вперше буде кар'єра за жіночі команди та інші новинки гри
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 EA Sports FC 25 — вперше буде кар'єра за жіночі команди та інші новинки гри
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Раніше у EA поділилися першим поглядом на нову частину своїх футбольних симуляторів, які уже вдруге вийдуть під брендом EA Sports FC. Хоча й ігри цієї серії не славляться великими нововведеннями, проте цього року все-таки знайшлося місце кільком новинкам. Тому ми зібрали для вас усе, що наразі відомо.

  • У грі з’явиться новий режим 5v5 Rush. Загалом він нагадуватиме Volta, хоча відзначається, що буде швидшим та більше нагадуватиме мініфутбол, аніж футзал, чи стрітбол. Режим буде доступним для гри в онлайні та в однокористувацькій грі.
  • EA Sports FC отримає класичний режим кар’єри за гравця та тренера, проте новинкою цього разу буде те, що вперше в історії серії ми зможемо грати за жіночі команди. Гравці зможуть взяти під керівництво одну з жіночих команд з топ-5 ліг, або ж окрему футболістку, що раніше не було доступним.
  • Також гра отримає FC IQ, що за словами розробників «перебудує тактичні основи гри». Відзначається, що завдяки цій функції у гравців буде більше стратегічного контролю та загалом команди себе поводитимуть реалістичніше. Сама FC IQ використовує нову модель штучного інтелекту, яка заснована на реальних даних, щоб ви ще більше відчували справжній футбол на своїх екранах під час гри.
  • Вперше у цій серії ігор EA Sports FC 25 отримає трасування променів та нові графічні режими — Enhanced Visuals або Favour Resolution. Enhanced Visuals отримає покращене освітлення та більшу деталізацію у роздільній здатності 4K. Favour Resolution має стандартне освітлення у звичайній роздільній здатності 4K. Обидві графічні опції запропонують 60 FPS.

Також окремо розробники EA Sports FC відзначили у своїй розмові з IGN, що з нетерпінням очікують на нового конкурента на ринку футбольних симуляторів. EA готова до того, що невдовзі нас може очікувати нова FIFA, однак від іншої команди.

Реліз EA Sports FC 25 має відбутися 27 вересня 2024 року для PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, ПК та Nintendo Switch. Однак ті хто придбає Ultimate-видання отримають доступ до неї на сім днів раніше — 20 вересня. Також передплатникам EA Play буде доступна 10 година пробна версія гри.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...