Реклама

👀 Загадкова гра Emio від Nintendo виявилася візуальною новелою

Čytaty latynkoju
👀 Загадкова гра Emio від Nintendo виявилася візуальною новелою
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Загадкова гра Emio від Nintendo виявилася візуальною новелою
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нещодавно Nintendo вдалося заінтригувати усіх анонсом доволі загадкового проєкту Emio. Багато хто гадав, що можливо у компанії вирішили розширити власне портфоліо першим справжнім горором у дусі Silent Hill.

Однак виявилося, що на нас очікує візуальна новела, хоча й з мабуть не меншим елементом жахів.

У новому та уже повноцінному відео по грі ми дізналися її повну назву — Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club. Також відомо, що на Nintendo Switch її уже варто очікувати 29 серпня 2024 року.

Таким чином, ми тепер дізналися, що Emio стане частиною класичної для Nintendo серії ігор Famicom Detective Club, яка отримала дві гри у 1988-1989 рр. Тепер у компанії вирішили повернутися до неї з новою грою.

У самій Nintendo про гру нам повідомляють наступне:

Розслідуйте жорстоку смерть та її зв'язок з міською легендою.

Знайдено мертвим студента! Його голова була накрита паперовим пакетом з намальованим на ньому моторошним усміхненим обличчям — як у жертв Еміо, Усміхненого Чоловіка — вбивці з міської легенди, який, за переказами, одягає такі пакети на голови своїм жертвам.

Як помічник приватного детектива, ви маєте допомогти поліції розкрити цей злочин, який нагадує серію нерозкритих вбивств 18-річної давнини. Чи повернувся серійний вбивця, чи це справа рук наслідувача? Чи ці злочини натхненні історією Усміхненої Людини, чи це її першоджерело?

Відкрийте для себе відповіді на ці та інші питання, ставши членом детективної агенції «Уцуґі», у цій напруженій історії про підозри, ізоляцію та вразливість.

Нагадаємо, що раніше Emio отримала віковий рейтинг в Австралії, який натякає, що у грі варто очікувати на «жахливі дорослі» теми.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...