Реклама

⚽ EA Sports FC 25 можуть уже невдовзі анонсувати — що відомо про гру

Čytaty latynkoju
⚽ EA Sports FC 25 можуть уже невдовзі анонсувати — що відомо про гру
  1. Головна
  2. Ігри
  3. ⚽ EA Sports FC 25 можуть уже невдовзі анонсувати — що відомо про гру
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Цілком очікувано цього року на нас очікує черговий футбольний симулятор від EA, який уже вдруге вийде під брендом EA Sports FC.

Нещодавно відомий інсайдер billbil-kun поділився інформацією стосовно нової гри, що отримає назву EA Sports FC 25. Він назвав можливу дату анонсу, релізу та окремі деталі стосовно неї.

За словами інсайдера на анонс гри варто очікувати уже 17 липня і також саме у цей день відкриються попередні замовлення на гру ціна на яку становитиме для видання Standard — $69,99, а для Ultimate — $99,99.

Реліз EA Sports FC 25 має відбутися 27 вересня 2024 року. Однак ті хто придбає Ultimate-видання отримають доступ до неї на сім днів раніше — 20 вересня. Також передплатникам EA Play буде доступна 10 година пробна версія гри.

Щодо платформ на яких вийде гре це гарантовано буде ПК, PlayStation 5 та Xbox Series X|S. Водночас з дуже великою ймовірністю у EA не оминуть увагою й PlayStation 4 та Xbox One.

Щодо головної зірки гри, то цього року на обкладинці ми побачимо Джуда Белінггема з «Реал Мадрид».

Щодо самої гри, то варто очікувати на усе те, що ми бачили уже в EA Sports FC 24 і, видається, кардинальних змін очікувати не варто.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...