Реклама

🙃 Baldur's Gate 3 отримує так багато нагород, що це впливає на роботу Larian над новими іграми

Čytaty latynkoju
🙃 Baldur's Gate 3 отримує так багато нагород, що це впливає на роботу Larian над новими іграми
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🙃 Baldur's Gate 3 отримує так багато нагород, що це впливає на роботу Larian над новими іграми
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Успіх Baldur’s Gate 3 серед критиків виявився настільки приголомшливим, що отримання нагород ледь не щомісяця починає впливати на роботу Larian.

Як передає GamesRadar+ у своєму інтерв’ю для журналу Edge гендиректор студії та геймдиректор гри Свен Вінке розповів, що успіх гри уже дещо негативно впливає на нові проєкти розробників:

Це впливає на розробку — (нагород) дуже багато. Це справжня проблема.

За словами Вінке йому доводиться щоразу відправляти команду розробників на нагородження. До моменту коли все лише починалося це не становило проблеми, але згодом нагород почало ставати більше і Larian тепер доводиться відправляти «ротаційні команди» за нагородами. Тобто «різні люди їздили на різні нагородження».

Попри те, що це дійсно дещо відволікає розробників від нових проєктів Вінке каже, що Larian не припинить відвідувати заходи з нагородженням «тому, що вони важливі, і ми це дуже цінуємо».

Однак він все ж додає, що «було б круто, якби всі могли погодитися робити все це одночасно», оскільки це дещо виснажує. Вінке відзначає, що хотів би, щоб гра вже отримала своє завершення, адже хочеться мати уже певний фінал цього проєкту.

Також раніше стало відомо, що після Baldur’s Gate 3 у D&D з’являться нові правила натхненні грою.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...