Реклама

😮 Колишній розробник Activision натякнув, що студія не планує робити Crash Bandicoot 5

Čytaty latynkoju
😮 Колишній розробник Activision натякнув, що студія не планує робити Crash Bandicoot 5
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😮 Колишній розробник Activision натякнув, що студія не планує робити Crash Bandicoot 5
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Колишній дизайнер студії Toys for Bob, що належала Activision та відповідала за франшизу Crash Bandicoot, натякнув, що шанувальникам зараз не варто очікувати наступної гри у серії.

Спочатку Ніколас Коул, який працював дизайнером над Spyro Reignited Trilogy та Crash Bandicoot 4, розповів у X про окремий проєкт під кодовою назвою Project Dragon.

Шанувальники подумали, що він мав на увазі гру по франшизі Spyro, проте Коул швидко відкинув ці думки, додавши шанувальникам ще більше суму:

Це не Spyro, але одного дня люди почують про Crash Bandicoot 5, якої ніколи не було, і це розіб’є серця.

Ніколас Коул

Після цього твіта шанувальники вже Crash Bandicoot почали перепитувати у розробника про подальшу долю серії, проте він не надав деталей. Дизайнер лише уточнив, що Project Dragon і Crash Bandicoot 5 були «двома абсолютно різними скасованими проєктами у двох різних студіях».

Нагадаємо, Crash Bandicoot 4: It’s About Time, що вийшла у 2020 році, залишається останньою основною частиною серії платформерів. З того часу виходили спін-оффи, як-от Crash Team Rumble у 2023 році, проте вони не знайшли популярності серед любителів франшизи. Коли тепер й чи взагалі варто очікувати нову номерну частину Crash Bandicoot — наразі невідомо.

Раніше ми також розповідали, що Crash Bandicoot може з’явитися у Game Pass.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...