Реклама

👀 В мережі з’явилося перше зображення BioShock 4

Čytaty latynkoju
👀 В мережі з’явилося перше зображення BioShock 4
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 В мережі з’явилося перше зображення BioShock 4
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Інсайдери поділилися першим ймовірним кадром майбутньої гри BioShock від 2К.

Зображення опублікувало видання MP1ST. Як стверджують журналісти, фото було взяте із демо-версії гри у 2021 році, а скриншотом поділився художник візуальних ефектів з 2K.

Цікаво, що зображення також містить напис Parkside Demo. Ще у 2019 році інсайдер Джейсон Шрайєр повідомляв, що саме під цією назвою (Parkside) розробляють наступну частину гри.

На самому зображенні можна побачити інтерфейс майбутньої гри, зброю Ricochet Shotgun, а також вежу зі світловою кулею на її вершині, схожу на ті, що були у BioShock Infinite. Зі скріншоту журналісти припускають, що в грі буде зброя з ексклюзивними здібностями та атрибутами.

Нагадаємо, наразі відомо, що дія BioShock 4 відбуватиметься у 1960-х роках у вигаданому антарктичному місті під назвою Бореаліс.

Остання частина серії — BioShock Infinite — виходила у 2013 році. Потім про четверту частину BioShock 2К повідомила у грудні 2019 року — тоді компанія оголосила про початок роботи над новою частиною серії. З того часу новин було небагато, окрім того, що недавно 2К та Cloud Chamber повідомили про те, що шукають розробників для нової частини гри.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...