Реклама

🎮 Microsoft припинить маркетинг консолей Xbox у Європі та інших регіонах — The Verge

Čytaty latynkoju
🎮 Microsoft припинить маркетинг консолей Xbox у Європі та інших регіонах — The Verge
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Microsoft припинить маркетинг консолей Xbox у Європі та інших регіонах — The Verge
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Microsoft цього року здавалося б могли отримати сильний рік для відновлення довіри фанатів Xbox до цього бренду. Однак щоразу ми отримуємо новини, які лише продовжують розчаровувати фанатів, які наразі не можуть зрозуміти чим є Xbox.

Цього разу Том Воррен з The Verge поділився своїм звітом стосовно планів Microsoft щодо консолей Xbox. За його словами плани компанії щодо маркетингу своїх консолей можуть зазнати значних змін у деяких регіонах.

Воррен відзначає, що за його інформацією Microsoft планує припинити маркетинг консолей Xbox на ринках у Європі, Близькому Сході та в Африці (EMEA). Замість цього компанія вирішить зосередитися на просуванні Game Pass, хмарних іграх, ПК і контролерах Xbox. Усе через слабкі продажі консолей.

Microsoft з усіх сил намагається продавати консолі Xbox Series S/X в багатьох країнах регіону EMEA, і джерело вважає, що в результаті Microsoft тепер виділить менше запасів консолей в Європу.

Водночас Воррен відзначає, що йому наразі не вдалося повністю перевірити це повідомлення і він все ще шукає додаткову інформацію.

Хоча як би не було, важко заперечувати той факт, що консолі Xbox все ж мають труднощі з продажами. Тому цілком логічно, що, як мінімум, до випуску нового апаратного забезпечення Microsoft може змінити акценти та свою стратегію, щодо просування свого ігрового бренду.

Нагадаємо, що раніше Xbox анонсувала підвищення ціни на Game Pass та зміну свого підходу з релізами першого дня на сервісі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...