Реклама

😏 Doom уже можна запустити й на секс-іграшках

Čytaty latynkoju
youtube.com
😏 Doom уже можна запустити й на секс-іграшках
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😏 Doom уже можна запустити й на секс-іграшках
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Вічна тема — «Чи можна на цьому запустити Doom?» — отримала своє цілком логічне продовження. Ентузіаст зумів запустити класичний Doom 1993 року на секс-іграшці. Таким чином вона тепер може додати певної пікантності своєму власнику.

Аарону Крістофелю вдалося портувати гру на електронний ліхтарик (секс-іграшка, зроблена у вигляді певної частини тіла, в яку можна встромити свої частини тіла). До цієї ідеї він прийшов після того, як йому вдалося портувати Doom на електрощітку для зубів. Після цього він вирішив знайти секс-іграшку з екраном та повправлятися у своїх здібностях.

Коли Аарон знайшов потрібний йому девайс, він дещо «поколупався» у його нутрощах, щоб вставити туди додаткове обладнання, яке дозволяє запустити Doom. Після цього все було доволі просто і Аарон за допомогою вбудованих на девайсі кнопок грав у вічну класику.

Також звісно, що Аарон не забув про особливості девайса і тому, коли ви вбиваєте ворога він «качає» один раз, що може звісно занадто запеклим фанатам гри принести задоволення.

Напередодні також ентузіасту вдалося запустити Doom у Fortnite.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...