Реклама

🤔 Таємнича Emio від Nintendo має «жахливі дорослі» теми згідно з її рейтингом

Čytaty latynkoju
🤔 Таємнича Emio від Nintendo має «жахливі дорослі» теми згідно з її рейтингом
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Таємнича Emio від Nintendo має «жахливі дорослі» теми згідно з її рейтингом
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Після загадкового та доволі моторошного анонсу від Nintendo багато хто ламає голову, що ж саме для нас готують у компанії. Якщо про те, що саме це може бути немає повної певності, то, як мінімум, можна цілком впевнено говорити, що Nintendo готує для нас свій перший справжній горор.

Підтвердження цьому знайшли у виданні Nintendo Life, де помітили рейтинг гри у тизері на сторінках Nintendo Australia. Згідно з ним на нас очікує щось доволі моторошне. Відзначається, що проєкт отримає віковий рейтинг 15+ та у ньому будуть «важкі теми, згадки про насильство та самогубство» згідно з іншим рейтинг у виданні наводять інший опис: «теми насильства, жорстокості, домашнього насильства та суїциду».

Наразі невідомо, яка назва буде у цієї гри. Англомовний тизер називається Emio, водночас японський підпис можна перекласти як «Людина, що посміхається».

Водночас є також чутки, що над грою може працювати Bloober Team, яка займається ремейком Silent Hill 2. Відзначається, що студія працює над невідомим Project M для Nintendo.

Загалом наразі залишається очікувати лише нових офіційних анонсів від Nintendo, у яких уже може бути набагато більше конкретики.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...