Реклама

👀 Розробники Echo of Prypiat перепросили за те, що планували продавати гру в рф

Čytaty latynkoju
👀 Розробники Echo of Prypiat перепросили за те, що планували продавати гру в рф
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Розробники Echo of Prypiat перепросили за те, що планували продавати гру в рф
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Chornozem Interactive, яка нещодавно анонсувала гру Echo of Prypiat, перепросила перед українською спільнотою після того, як в мережі опублікували наміри студії продавати гру в рф.

Нагадаємо, інформацією про наміри студії поділився автор YouTube-каналу Андрій Чебанков у X. Згідно з його листуванням з керівником Chornozem Interactive, студія мала намір продавати гру в рф після її релізу.

Вже після того, як в мережі розробника засудили, на сторінці Chornozem Interactive з’явилося вибачення студії перед українською спільнотою. Ось як пояснили свої наміри в Chornozem Interactive:

Спочатку ми дійсно розглядали таку можливість, з метою знайти додаткові кошти для фінансування гуманітарних ініціатив, спрямованих на допомогу Україні, у зв’язку з війною, та на допомогу ЗСУ.

Розробник додав, що після «ретельного аналізу та глибоких роздумів», Chornozem Interactive вирішила відмовитися від цієї ідеї.

Раніше ми розповідали, що студія Chornozem Interactive представила свою гру «Ехо Прип’яті» (Echo of Prypiat). Це буде симулятор ходіння чорнобильською зоною та містом Прип’ять. Розробники також запустили збір на гру на Kickstarter, де трішки поділилися інформацією про проєкт — гра буде схожа на Firewatch, проте розробники обіцяють більшу взаємодію з навколишнім середовищем.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...