Реклама

🙃 Голова Sonic Team хоче випустити RPG про Соніка до своєї пенсії

Čytaty latynkoju
🙃 Голова Sonic Team хоче випустити RPG про Соніка до своєї пенсії
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🙃 Голова Sonic Team хоче випустити RPG про Соніка до своєї пенсії
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Голова Sonic Team Такаші Ідзука поділився своєю невеличкою «мрією» стосовно ігор у франшизі про Соніка — він хотів би випустити RPG про синього їжачка.

Про це він розповів у відео на YouTube-каналі Goood Vibes Gaming, яке було загалом присвячене новій грі Sonic x Shadow Generations, що вийде 22 жовтня цього року. Проте окрім нової гри Ідзука також поговорив й про можливі майбутні проєкти, якими він хотів би зайнятися. Серед усього йому імпонує ідея створити рольову гру про Соніка.

Особисто мені дуже подобаються рольові ігри. Формат рольових ігор — це дуже весело, і я навіть думав про себе: «Знаєте, за останні 30 років ми не робили рольових ігор про Соніка». І я запитую себе. «Чому ми не зробили рольову гру про Соніка за весь цей час? Як ми дожили до 30 років без RPG?!»

Тому Ідзука додає, що сподівається все-таки зайнятися розробкою такої гри до моменту, коли йому доведеться піти на пенсію з SEGA.

У такому випадку RPG про Соніка варто очікувати у наступні десять років, оскільки Ідзуці уже 54 роки, а пенсійний вік у Японії з 64 років.

Водночас можна й додати, що про Соніка все ж свого часу виходила рольова гра — Sonic Chronicles: The Dark Brotherhood. Вона вийшла ще у 2008 році для Nintendo DS. Проте її розробкою займалася BioWare, що залишає місце для роботи Sonic Team на цьому полі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...