Реклама

😮 Xbox підіймає ціни на Game Pass та вводить нові тарифи — тепер не у всіх будуть day one-релізи

Čytaty latynkoju
😮 Xbox підіймає ціни на Game Pass та вводить нові тарифи — тепер не у всіх будуть day one-релізи
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😮 Xbox підіймає ціни на Game Pass та вводить нові тарифи — тепер не у всіх будуть day one-релізи
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Чутки підтвердилися і після анонсу про реліз Call of Duty: Black Ops 6 одразу у Game Pass тепер Xbox анонсувала підвищення ціни за передплату на свій сервіс, а також й деякі інші зміни.

Окрім підняття цін, компанія вводить новий тариф, скасовує Game Pass для консолей, а також тепер змінює свій підхід до day one-релізів для передплатників.

Першочергово відзначимо, які зміни в першу чергу торкнуться українських геймерів. Наразі серед усіх передплат в Україні офіційно доступна лише ПК Game Pass. Наразі нам варто очікувати лише на підвищення ціни зі 190 грн до 230 грн на місяць. Також доступ до ігор у день релізу залишається. Тому варто лише готуватися до того, щоб дещо ширше відкрити свій гаманець для Xbox.

Щодо загальних змін, то тепер day one-релізи будуть доступні лише тим користувачам, які оформили передплату на Game Pass Ultimate, ПК Game Pass.

Також можливість грати в ігри на релізі залишиться й для поточних передплатників Game Pass для консолей. Водночас оформити цей тариф уже не зможуть нові користувачі. Цей рівень передплати залишається за тими, хто раніше її оформив (на кілька місяців або має автоматичну щомісячну плату). У випадку закінчення вашої кількамісячної передплати або скасування щомісячної плати ви втрачаєте можливість поновити цей тариф.

Щодо того як довго Xbox збирається підтримувати Game Pass для консолей невідомо, однак варто готуватися, що з часом все ж доведеться переходити на інший тариф.

Замість передплати для консолей з’явиться Game Pass Standart, який надасть повноцінний доступ до каталогу ігор на сервісі, однак без day one-релізів (такі ігри будуть з’являтися згодом). Ціна на новий тариф становитиме $14,99.

Щодо інших тарифів, то ціна на Game Pass Ultimate зросте з $16,99 до $19,99. Для передплати для ПК ми уже зазначили вище, що для українців ціна зросте до 230 грн. Базовий тариф Game Pass Core коштуватиме як і раніше $9,99, однак її оформлення одразу на рік тепер буде не $59,99, а $74,99.

Усі зміни наберуть чинності уже з 12 вересня 2024 року. Тому, якщо ви власник консольної передплати, можете оформити собі її на кілька місяців та залишатися на ній, поки Xbox остаточно не вирішить прибрати цей план.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...