Реклама

📉 Лише 300 Nintendo Switch офіційно придбали в Україні за першу половину 2024 року

Čytaty latynkoju
📉 Лише 300 Nintendo Switch офіційно придбали в Україні за першу половину 2024 року
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 📉 Лише 300 Nintendo Switch офіційно придбали в Україні за першу половину 2024 року
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Видання GameDev.dou поділилося статистикою продажів консолей в Україні за першу половину 2024 року.

Навряд когось може здивувати той факт, що лідером на за продажами в Україні є PlayStation 5, яку в період з січня по червень цього року придбали 25 тис. українців. Друге місце за популярністю займає Xbox — продано близько 1 тис. одиниць.

Водночас найменш популярною виявилася Nintendo Switch, яку придбали лише у кількості 300 одиниць.

Однак у випадку з цими розрахунками варто звертати увагу й на те, що ці дані враховують лише продажі офіційних консолей, які умовно називають «білими». Тому звісно, що навряд можна за цими говорити щось конкретне саме за кількість, оскільки різниця у ціні між «білою» та «сірою» (завезеною неофіційно) Nintendo Switch є доволі вагомою, що може впливати на рішення покупця цієї консолі не на користь офіційно завезеної.

Саме тому варто розуміти, що продажі «Перемикача» можуть суттєво відрізнятися від офіційних даних.

Щодо найпопулярніших ігор в Україні, то зігдно з офіційними даними перші два місця займає EA Sports FC 24 для PS4 та PS5. Відзначимо, що список складається загалом з 50 ігор серед яких є лише один представник не PlayStation — 35 місце посіла EA Sports FC 24 для Xbox Series X|S.

Також напередодні Circana, яка займається аналітикою ринку ігор у США поділилася й своїм звітом. Згідно з ним витрати користувачів у США на консолі у травні цього року впали на 40% у порівнянні з 2023 роком.

Це пояснюють сильним травнем минулого року через реліз The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Найппулярнішою грою травня ж у США стала Ghost of Tsushima для ПК.

 

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...