Реклама

🏔 Реліз Fallout: London за словами розробників уже «не за горами»

Čytaty latynkoju
🏔 Реліз Fallout: London за словами розробників уже «не за горами»
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🏔 Реліз Fallout: London за словами розробників уже «не за горами»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Коли здавалося, що до релізу одного з найамбітніших модів в історії відеоігор — Fallout: London — залишалося зовсім трохи Bethesda змусила розробників модифікації змінити свої плани. Тоді модерам довелося перенести на невизначений термін вихід свого масштабного мода через «некстген» патч для Fallout 4.

Нагадаємо, що реліз мода, який має перенести сетинг Fallout з США до Великої Британії було заплановано на 23 квітня. Це має бути велика модифікація, яка не тільки додає якісь моменти, а фактично ледь не робить нову гру. Тому реліз 25 квітня «некстген» оновлення для гри змусив модерів змінити плани, адже цей патч міг зламати роботу модів гри, на якій власне й базується масштабна модифікація.

Проте тепер розробники через майже чотири місця повідомили про статус своєї роботи і, видається, реліз Fallout: London уже доволі близько.

Було багато спекуляцій щодо нашого майбутнього релізу, і ми хотіли розповісти про це нашим основним прихильникам. Суть в тому, що ми відправили кілька збірок до GOG на QA-тестування і чекаємо на остаточне зелене світло. Як тільки вони завершать процес повторної перевірки Fallout: London та, що її інсталятор працює на всіх підтримуваних машинах, ми зможемо виходити.

Модери додають, що хочуть аби гра вийшла у чудовому та відшліфованому стані. Тому зараз уся команда працює над допрацюванням свого моду і загалом кінець усього «уже не за горами».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...