Реклама

🎮 Echo of Prypiat — українська студія анонсувала симулятор ходіння Чорнобилем

Čytaty latynkoju
🎮 Echo of Prypiat — українська студія анонсувала симулятор ходіння Чорнобилем
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Echo of Prypiat — українська студія анонсувала симулятор ходіння Чорнобилем
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Студія Chornozem Interactive представила свою гру «Ехо Прип’яті» (Echo of Prypiat). Це буде симулятор ходіння чорнобильською зоною та містом Прип’ять.

Розробники вже запустили збір на гру на Kickstarter, де трішки поділилися інформацією про проєкт. Гра, за словами Chornozem Interactive, буде схожа на Firewatch, проте розробники обіцяють більшу взаємодію з навколишнім середовищем.

Ви зможете залізти на дитячу гірку, спробувати покрутити карусель у занедбаному парку атракціонів, спробувати відновити електропостачання в старих квартирах і школі або залізти на дах багатоповерхівки і насолодитися видом міста.

Chornozem Interactive

Сюжет у грі розповідатиме історію канадського журналіста Міллера, який приїхав до Прип’яті, щоб знайти натхнення для своєї нової книги. Згодом історія набуде несподіваного повороту, і гравцю разом з героєм потрібно буде з’ясувати, що ж сталося.

Гра робиться на Unreal Engine 5 з використанням Nanite, Lumen, а також інструментом MetaHuman від Epic Games. Відео про проєкт можна подивитися нижче:

Раніше ми також розповідали, що S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля отримала новий українськомовний трейлер.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...