Реклама

🤔 Rockstar скасувала DLC про Тревора для GTA V через успіх GTA Online

Čytaty latynkoju
🤔 Rockstar скасувала DLC про Тревора для GTA V через успіх GTA Online
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Rockstar скасувала DLC про Тревора для GTA V через успіх GTA Online
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Колишній розробник Rockstar Джозеф Рубіно розповів, що заплановане сюжетне доповнення «Агент Тревор» до GTA V скасували через те, що GTA Online приносила достатньо коштів.

Зазначимо, Джозеф Рубіно працював в Rockstar протягом шести років, в тому числі й над доповненням «Агент Тревор» — до того, як його скасували. Тепер він розповів у подкасті SanInPlay деталі щодо скасованого DLC.

Так, за словами Рубіно, Rockstar призначила дві окремі команди — одна працювали над онлайном, інша над доповненням. Актор Стівен Огг, який зіграв Тревора, мав бути важливою частиною доповнення. Вже після початку роботи над DLC фінансовий успіх GTA Online змусив Rockstar змінити свої пріоритети і більше зосередитися на ній.

Коли вийшла GTA Online, вона стала настільки «дійною коровою», і люди так сильно її любили, що важко було стверджувати, що окреме DLC зможе її перевершити. Ймовірно, можна було б зробити і те, і інше, але це було бізнес-рішення, яке вони прийняли.

Джозеф Рубіно

Розробник додав, що DLC було готове приблизно наполовину — й частина контенту згодом опинилася в пізніших оновленнях GTA Online.

Раніше ми розповідали, що Стівен Огг також ділився своєю версію, чому студія скасувала DLC про Тревора.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...