Реклама

👀 Dragon Age: The Veilguard — що відомо про спорядження та його особливості

Čytaty latynkoju
👀 Dragon Age: The Veilguard — що відомо про спорядження та його особливості
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Dragon Age: The Veilguard — що відомо про спорядження та його особливості
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Game Informer продовжує ділитися новими деталями Dragon Age: The Veilguard. Цього разу журналіст видання Веслі Леблан розповів більше про те, як гравці зможуть споряджати свого персонажа.

Ми уже знаємо, що у грі можна налаштовувати під себе складність гри, що у новій Dragon Age буде один з найкращих редакторів персонажів у всій серії. Тепер же нам розповіли, як ще ми зможемо кастомізувати свого персонажа.

  • Можливості споряджання залежать від персонажа, якого ви обираєте. Для кожного члена партії ви зможете екіпірувати броню, зброю, перстень і аксесуар. Водночас для головного персонажа кількість слотів для цього буде більшою — два слоти для зброї, два персні, шолом, амулет і пояс
  • Щодо поясу, то він визначатиме, наскільки ефективними будуть ваші цілющі зілля. Також пояси з вищим рівнем можуть також мати свої спеціальні можливості, які будуть давати гравцю бонуси.
  • У грі будуть обладунки, які можуть одягатися лише на певний клас та навіть расу. Тобто маг матиме свою броню, воїн свою і т.д. Так само буде й з вашими компаньйонами, які можуть мати свої особливі обладунки недоступні іншим.
  • Під час створення персонажа гравці зможуть переглянути «бажані» обладунки. Це продемонструє нам, як виглядатимуть обладунки в середині та наприкінці гри на створеному вами персонажі. Також ви зможете перевірити, як виглядатиме герой в повсякденному одязі. Тобто ви зможете дізнатися як виглядатиме ваш персонаж при різних обставинах, ще на процесі його створення.
  • У грі нам також обіцяють «надійну» систему «трансмогу» (transmog). Тобто, коли ви можете взяти характеристики одного обладунку і застосувати їх до іншого, чий зовнішній вигляд вам більше до вподоби
  • «Трансмог» буде доступний не лише головному герою. Ви зможете проводити таку ж операцію й зі своїми компаньйонами.

Нагадаємо, що Dragon Age: The Veilguard має вийти цієї осені для PlayStation 5, Xbox Series X|S та ПК.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...