Реклама

👀 Capcom Next: продовження Resident Evil, ремастер Dead Rising та інші анонси презентації

Čytaty latynkoju
👀 Capcom Next: продовження Resident Evil, ремастер Dead Rising та інші анонси презентації
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Capcom Next: продовження Resident Evil, ремастер Dead Rising та інші анонси презентації
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Червень був насичений великими та довгими ігровими презентаціями, які могли дещо переносити нас великою кількістю анонсів.

У Capcom вирішили зробити свою альтернативу у липні та провели своє невеличку та конкретну презентацію Capcom Next. Що нам показали шукайте нижче.

Kunitsu-Gami: Path of the Goddess

Напередодні релізу гри, який відбудеться уже 19 липня розробники вирішили випустити демоверсію гри. Kunitsu-Gami: Path of the Goddess буде доступною на Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 та ПК.

Dead Rising Deluxe Remaster

Через майже 20 років з релізу оригінальної гри у Capcom вирішили потішити нас ремастером своєї класики. В оновленій версії гри на нас очікує покращений інтерфейс, функція автосейву та звісно, що найголовніше це графічні покращення. Гра отримає покращені моделі персонажів, текстури і усе це має працювати у 4К та 60 FPS.

Реліз гри відбудеться 19 вересня цього року. Також у листопаді очікується й фізичний реліз гри. Dead Rising Deluxe Remaster буде доступною на PlayStation 5, Xbox series X|S та ПК

Resident Evil 7: Biohazard для iOS та Mac

Нова порція ігор Resident Evil з’явиться на пристроях Apple. Для мобільних девайсів було покращено керування для кращої гри на тачскріні.

Гра доступна уже на iPhone 15 Pro та всіх iPad і Mac з чипами M-серії.

Майбутнє Resident Evil

Окремо в рамках презентації геймдиректор Коші Наканіші підтвердив, що Capcom працює над новою частиною Resident Evil:

Ми робимо нову Resident Evil. Було дуже важко зрозуміти, що робити після 7. Але я знайшов це, і, чесно кажучи, це відчувається суттєво. Поки що я не можу поділитися подробицями, але сподіваюся, що ви з нетерпінням чекатимете того дня, коли я зможу це зробити.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...