Реклама

🚖 Crazy Taxi — що відомо про перезапуск класичної гри від Sega

Čytaty latynkoju
🚖 Crazy Taxi — що відомо про перезапуск класичної гри від Sega
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🚖 Crazy Taxi — що відомо про перезапуск класичної гри від Sega
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Sega опублікувала нове відео, з якого стали відомі деякі деталі про майбутній перезапуск гри Crazy Taxi.

Нагадаємо, ще на торішній церемонії The Game Awards компанія Sega оголосила, що відроджує кілька класичних франшиз для сучасних платформ. Згодом вже стало відомо, що під франшизами видавець має на увазі Jet Set Radio, Streets of Rage, Golden Axe і Shinobi та Crazy Taxi.

З того часу Sega не ділилася деталями щодо нової Crazy Taxi, проте все змінилося сьогодні, 1 липня. Студія Sega в Саппоро, яка була створена в грудні 2021 року і допомагає в розробці різних ігор Sega, опублікувала 7-хвилинний ролик, в якому трохи поділилася подробицями щодо перезапуску.

Згідно з відео, команда розробників наразі тестує адаптацію класичного ігрового процесу Crazy Taxi — тобто, намагаються залишити концепцію «перевезення пасажирів за відведений час», проте зробити усе це у відкритому світі з кількома гравцями.

Також стало відомо, що дія нової Crazy Taxi відбуватиметься у «великому, реалістичному місті на західному узбережжі США». Серед локацій точно буде парк розваг, а можливо й уся мапа.

Як помітило видання VGC, в оголошеннях про вакансії студії також є детальніша інформація — там Crazy Taxi описують як «нову велику онлайн-гру» з відкритим світом і елементами «масової багатокористувацької гри». Згідно з оголошеннями, Crazy Taxi розробляється на рушію Unreal Engine.

Нагадаємо, оригінальна гра Crazy Taxi вийшла як аркадна гра в 1999 році, але стала популярною, коли у 2000 році вийшла «домашня» версія гри для консолі Dreamcast

Раніше ми розповідали, що Sega планує зробити нову Crazy Taxi як «ААА»-гру.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...