Реклама

😥 Alan Wake II на ПК не отримає фізичне видання

Čytaty latynkoju
😥 Alan Wake II на ПК не отримає фізичне видання
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😥 Alan Wake II на ПК не отримає фізичне видання
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Remedy на офіційному сайті Alan Wake II оновила розділ FAQ з якого стало відомо, коли варто очікувати на вихід фізичного делюкс-видання гри.

Нагадаємо, що оригінальний реліз гри відбувся лише у цифровій версії. Тоді таке рішення розробники пояснювали тим, що це дозволить зробити дешевшу ціну на гру, а також дасть можливість краще сконцентруватися на її відшліфуванні напередодні випуску.

Однак на Summer Game Fest 2024 Сем Лейк потішив фанатів гри не лише першим DLC, а й новиною про фізичний реліз. Тепер стало відомо, що з’явиться така версія гри уже 22 жовтня цього року. Вона надасть гравцям деяку спеціальну кастомізацію (скіни дробовика, одягу), а також код для цифрової версії Alan Wake.

Водночас також буде й лімітоване фізичне видання гри, яке отримає усе з делюкс-видання у спеціальному боксі до якого також увійде копія лампи Алана Вейка, ключ від кімнати 665, артбук. Таке видання має з’явитися у грудні цього року.

Remedy також уточнила, що фізичне видання гри буде доступне лише для PlayStation 5 та Xbox Series X|S. ПК-гравцям доведеться задовольнятися лише цифровою версією гри, оскільки на цій платформі вона є ексклюзивом для Epic Games Store.

Додамо, що у FAQ розробники також відзначили, що на реліз другого доповнення до гри — The Lake House — варто очікувати теж у жовтні. Можна припустити, що ми отримаємо одночасний реліз цього DLC з фізичним виданням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...