Реклама

🤔 Dragon Age: The Veilguard — яким буде редактор персонажів

Čytaty latynkoju
🤔 Dragon Age: The Veilguard — яким буде редактор персонажів
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Dragon Age: The Veilguard — яким буде редактор персонажів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У виданні Game Informer продовжують публікувати цикл своїх матеріалів, які присвячені Dragon Age: The Veilguard. Цього разу журналіст порталу поділився своїми враженнями від візиту до BioWare та того що він побачив у редакторі персонажів майбутньої гри.

За словами Веслі Леблана на нас очікує, якщо не найкращий редактор персонажів у іграх, то це буде точно найкращий редактор у серії Dragon Age.

Журналіст відзначає, що розробники запевнили його в тому, що навчилися на усіх своїх попередніх помилках та виправили їх. До прикладу Леблан поскаржився на те, що у попередній грі він понад годину створював свого персонажа, а коли побачив його у першій же катсцені почав усе з початку, адже «освітлення в грі зробило колір мого волосся жахливим серед інших проблем, які я мав з моїм Інквізитором».

Загалом цього разу на нас очікує доволі багато можливостей зі створення свого героя.

  • Нам обіцяють велику кількість пресетів для голови і тіла персонажа. Ви можете налаштовувати шкіру від веснянкуватої і гладкого до грубої і молодої. Ви можете налаштувати відтінки шкіри (холодні, нейтральні або теплі), додавати півтони. Будуть навіть окремі повзунки для для меланіну та інтенсивності різноманітних шкірних захворювань.
  • Кожен аспект обличчя персонажа — лоб, брови, щелепи, підборіддя, шкіра голови, щоки — має окремий повзунок для кастомізації. Ви можете налаштовувати розмір ніздрів, катаракту та навіть наскільки налитими кров’ю будуть ваші очі. Також буде багато варіацій з макіяжем та усіма іншими частинами тіла.
  • Оскільки це «доросла RPG», то ви також можете обрати опцію зі спідньою білизною або ж без неї. Якщо ви оберете другий варіант, то ви уже зможете налаштовувати усе, що буде перед вами.
  • Також будуть й різні особливості кастомізації в залежності від обраної раси. Так, татуювання важливі, особливо з огляду на їхнє значення для різних рас (наприклад, ельфи мають унікальні дизайни), і гравці можуть наносити їх на руки, ноги, тіло та обличчя. У кунарі, є  опції, як тип рогу і матеріал (понад 40). Зачісок тепер можна фарбувати в нетрадиційні кольори. Волосся також повністю фізично рендериться завдяки технології Strand від Frostbite.
  • Щодо голосу персонажа, то ту є два типи голосів — англійський та американський. Вони також матимуть варіації в залежності від статі.
  • Також якщо в процесі проходження гри вам набридне дизайн вашого героя, його можна буде змінити біля «Дзеркала трансформації» (Mirror of Transformation) на вашій базі під назвою «Маяк»(The Lighthouse).

Нагадаємо, що Dragon Age: The Veilguard має вийти цієї осені для PlayStation 5, Xbox Series X|S та ПК.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...