Реклама

😐 Ubisoft готує багато ремейків Assassin's Creed, — гендиректор компанії

Čytaty latynkoju
😐 Ubisoft готує багато ремейків Assassin's Creed, — гендиректор компанії
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😐 Ubisoft готує багато ремейків Assassin's Creed, — гендиректор компанії
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Ubisoft планують поставити на конвеєр не лише випуск нових Assassin’s Creed. Гендиректор компанії повідомив, що тепер на нас очікує ще й багато ремейків ігор у цій франшизі.

Голова компанії Ів Гіймо у своєму інтерв’ю для офіційного сайту Ubisoft розповів, що на серію ігор Assassin’s Creed у майбутньому, як не дивно, очікує низка нових ігор, але серед них також знайдеться й місце ремейкам:

По-перше, гравці можуть бути в захваті від деяких ремейків, які дозволять нам повернутися до деяких ігор, які ми створили в минулому, і модернізувати їх; є світи в деяких наших старих іграх Assassin's Creed, які все ще надзвичайно багаті.

По-друге, (…) буде велика різноманітність досвіду. Мета полягає в тому, щоб ігри Assassin's Creed виходили більш регулярно, але не для того, щоб це був один і той самий досвід щороку. На нас чекає багато цікавого, зокрема анонсована нами Assassin's Creed Hexe, яка буде зовсім іншою грою, ніж Assassin's Creed Shadows.

Я думаю, ми збираємося здивувати людей.

Водночас Ів Гіймо не назвав конкретні ігри, які мають отримати оновлені версії. Однак останнім часом уже доволі активно ходять чутки, що компанія займається ремейком Assassin’s Creed Black Flag.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...