Реклама

🙃 Співтворець оригінальної Fallout назвав, що потрібно для його повернення у франшизу

Čytaty latynkoju
🙃 Співтворець оригінальної Fallout назвав, що потрібно для його повернення у франшизу
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🙃 Співтворець оригінальної Fallout назвав, що потрібно для його повернення у франшизу
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Хоча й серія ігор Fallout уже тісно асоціюється з Bethesda, але вона не завжди займалася цією франшизою. Оригінальним творцям гри є Interplay Entertainment і власне саме ця компанія відповідальна за випуск перших двох ігор.

Нещодавно один із творців оригінальної Fallout Тім Кейн у своєму віде вирішив розповісти, що саме могло б змусити його повернутися до цієї франшизи.

Варто відзначити, що окрім Fallout у нього доволі добрий послужний список проєктів від Vampire: The Masquerade – Bloodlines та Pillars of Eternity до посади геймдиректора The Outer Worlds.

Загалом Кейн відзначає, що питання «Чи буду я знову працювати над Fallout?» є одним з найпоширеніших до нього.

Однак у нього немає на це питання простої відповіді і загалом з неї можна зрозуміти, що наразі від Bethesda не надходило жодних пропозицій до Кейна.

У своїй відповіді він відзначає, що спершу хотів би знати чи буде він переробляти першу Fallout з точки зору 3D (оригінальна гра має ізометричну перспективу), чи створить римейк на кшталт New Vegas, чи, можливо, Fallout 5.

Кейн також додає, що усі ігри, які він створював до цього моменту були для нього завжди чимось новим та унікальним. Тому це ніколи не було пов’язано з «грошима, владою, авторитетом».

Саме тому за його словами він не завершив свою роботу над Fallout 2, оскільки вона не додала йому нічого нового. Водночас він додає, що звісно що хоче мати оплату, яка відповідатиме його досвіду та репутації в індустрії.

Тому загалом, якщо Bethesda й хоче, щоб Тім Кейн знову попрацював над Fallout, то йому потрібно запропонувати щось «нове», щоби зацікавити його.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...