Реклама

👀 Playground Games зніме з продажу Forza Horizon 4 у грудні

Čytaty latynkoju
👀 Playground Games зніме з продажу Forza Horizon 4 у грудні
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Playground Games зніме з продажу Forza Horizon 4 у грудні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Forza Horizon 4 видалять з магазинів та Xbox Game Pass 15 грудня. Як кажуть у студії Playground Games, причина цього — закінчення ліцензування та угод з партнерами.

Таким чином, з грудня гру не можна буде придбати або отримати по підписці, проте вона буде працювати у тих, хто купив її раніше цього терміну. Крім того, розробники зазначили, що багатокористувацькі режими також будуть працювати — як у цифровій, так й у фізичній копії гри.

Якщо користувач грав у Forza Horizon 4 по підписці, проте купляв платні доповнення — вони також збережуться. Для цього геймерам видадуть жетони, які дозволять отримати доступ до доповнень, але лише з активною підпискою Game Pass Ultimate.

Крім того, у грі проведуть останній сезон — він триватиме з 25 липня по 22 серпня.

Варто зазначити, що це не є новиною для симуляторів автоперегонів. Через те, що угоди щодо ліцензування на саундтреки, бренди тощо завжди обмежена в часі, з роками розробникам легше зняти гру з продажу, ніж подовжувати ліцензії. Таким чином у цифрових магазинах, наприклад, не можна купити деякі старі ігри цього жанру. Загалом, Forza Horizon 4 вийшли у 2018 році — тому підтримка проєкту тривала шість років.

Раніше ми розповідали, що у Forza Motorsport провели змагання між українськими гонщиком, інструктором, симрейсером та блогером.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...