Реклама

📉 Мобільні порти Assassin's Creed, Resident Evil та Death Stranding для Apple виявилися провальними — звіт

Čytaty latynkoju
📉 Мобільні порти Assassin's Creed, Resident Evil та Death Stranding для Apple виявилися провальними — звіт
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 📉 Мобільні порти Assassin's Creed, Resident Evil та Death Stranding для Apple виявилися провальними — звіт
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Видається, що порти великих ігор для ПК та консолей, які нещодавно почали з’являтися на мобільних пристроях Apple з iOS не надто зацікавили користувачів девайсів компанії.

Видання Mobilegamer.biz проаналізувало доходи усіх проєктів, які нещодавно виходили для iPhone та iPad і загалом «навіть використовуючи найоптимістичніші оцінки доходів, всі вони є комерційними невдачами».

Нагадаємо, що за минулий рік на для мобільних пристроїв Apple випустили порти Resident Evil 4, Death Stranding та Assassin’s Creed Mirage. До того ж на підході ще ряд анонсованих проєктів на нещодавній WWDC.

Однак згідно з даними дослідження Mobilegamer.biz усі ці релізи ігор наразі для Apple є не більше ніж маркетинговим кроком.

Наприклад відзначається, що з моменту релізу Assassin’s Creed Mirage 6 червня менше 3000 людей придбало гру за $49,99. Водночас гра також доступна у демоверсії і загальний показник завантажень становить 123,000. Таким чином порт лише цієї гри приніс всього $138,000 з релізу для iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max та iPads, які працюють на чипах M1  та вище.

Щодо інших портів ігор, то вони теж не можуть похвалитися великими доходами.

Наприклад Resident Evil 4 завантажили 357,000 разів, а дохід від продажу склав $208,000. Тобто з розрахунку ціни гри у $29,99, це означає, що майже 7000 людей заплатили за розблокування повної версії гри за шість місяців з моменту її релізу.

Resident Evil Village має майже вдвічі гірші результати з 370,000 завантажень і лише $92,000 доходу. Відповідно кількість гравців, які заплатили $15,99 за розблокування повної версії гри дорівнює близько 5750.

Щодо Death Stranding, то її приблизний дохід становить $212,000, що відповідає близько 10,600 завантаженням.

Водночас є й дещо оптимістичніші дані. Так до прикладу за їхніми даними Resident Evil 4 купило майже 15,000 людей, а Death Stranding уже 32,000 людей. Хоча у загальному це не надто може змінювати висновок про те, що наразі ці порти є більше маркетинговим кроком.

Водночас у виданні зазначають, що кількість доходів цих ігор може й зрости зі збільшенням кількості пристроїв від компанії, які будуть мати змогу підтримувати ці ігри.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...