Реклама

👀 В мережі з’явилися перші кадри ремейку Jet Set Radio

Čytaty latynkoju
👀 В мережі з’явилися перші кадри ремейку Jet Set Radio
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 В мережі з’явилися перші кадри ремейку Jet Set Radio
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

В мережі з’явилися нові зображення ремейку Jet Set Radio, який Sega офіційно анонсувала на The Game Awards у грудні 2023.

Зображення опублікував відомий інсайдер Midori, який часто є джерелом зливів ігор. Так, цього разу він опублікував чотири зображення з майбутнього Jet Set Radio — ви можете побачити їх нижче:

Ці скріншоти взяті з ранньої версії гри, яка ще перебуває на стадії розробки. На них, зокрема, можна побачити мапу гри та художній стиль ремейку, який наслідує оригінальну гру. Варто зазначити, що гра знаходиться на такому ранньому етапі розробки, тому багато чого може ще зміниться.

Крім того, ці зображення зробили приблизно у 2021 році і вони не пов’язані з інших проєктом Sega у цьому всесвіті — безплатною онлайн-грою, яка також перебуває в розробці.

Окремо варто зазначити, що в роботі над перезапуском Jet Set Radio беруть участь автори оригінальної гри.

Нагадаємо, Jet Set Radio вперше вийшла у 2000 році для Sega Dreamcast, а потім й з’явилася на ПК, Xbox 360, PlayStation 3, PS Vita, iOS та Android. Це одна з небагатьох ігор, які отримують ремейки від Sega, серед яких Golden Axe, Crazy Taxi, Shinobi та Streets of Rage.

Раніше ми розповідали, що Sega планує зробити ремейк Crazy Taxi як «ААА»-гру.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...