Реклама

🧠 Стримерка пройшла першого боса Shadow of the Erdtree за допомогою «мозкових хвиль»

Čytaty latynkoju
🧠 Стримерка пройшла першого боса Shadow of the Erdtree за допомогою «мозкових хвиль»
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🧠 Стримерка пройшла першого боса Shadow of the Erdtree за допомогою «мозкових хвиль»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Стримерка PerriKaryal перемогла першого боса в Elden Ring: Shadow of the Erdtree фактично без рук — лише за допомогою вимірювання активності свого мозку та програми для відстеження погляду.

Стримерка й до того проходила Elden Ring за допомогою чудернацької технології, але тепер, схоже, настала черга Shadow of the Erdtree.

Першим босом у доповненні до гри від FromSoftware став Divine Beast Dancing Lion. Для перемоги над ним PerriKaryal використовувала бездротову гарнітуру для ЕЕГ, щоб вимірювати «мозкові хвилі», та програмне забезпечення для відстеження погляду, щоб керувати своїм персонажем у грі. У блогерки є відео, де вона пояснює, як працює ця технологія:

Загалом, стримерці потрібно робити заздалегідь визначену дію або відчути емоцію, щоб надіслати сигнал у гарнітуру, яка, своєю чергою, вже керує персонажем. Варто зазначити, що не усі користувачі вірять у правдивість винаходу PerriKaryal, проте переважна більшість глядачів довіряють її відео.

Після Divine Beast Dancing Lion, блогерка також пройшла Rellana, Twin Moon Knight. Загалом, вона впевнена, що завершить DLC менш ніж за тиждень, якщо «зможе підтримувати розумову енергію, необхідну для гри в такий спосіб».

Раніше ми розповідали, що Elden Ring: Shadow of the Erdtree вважають найкращим DLC серед усіх від FromSoftware.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...