Реклама

🤔 Dragon Age: The Veilguard отримала нову назву, адже вона краще передає суть гри

Čytaty latynkoju
🤔 Dragon Age: The Veilguard отримала нову назву, адже вона краще передає суть гри
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Dragon Age: The Veilguard отримала нову назву, адже вона краще передає суть гри
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Dragon Age: The Veilguard доволі стрімко увірвалася до новин на початку цього літа та поки що не планує притлумлювати інтерес фанатів до себе.

У свіжому інтерв’ю для Game Informer геймдиректорка гри Корінн Буше розповіла про причини зміни назви гри, яка раніше була відома як Dragon Age: Dreadwolf.

За її словами розробники загалом «дізнаються багато нового про те, що насправді є душею гри» в процесі її створення. Власне саме під час роботи над грою у BioWare з’явилося усвідомлення того, «що справжнім серцем цієї гри є ці автентичні різноманітні компаньйони», а не Солас.

Саме тому розробники вирішили переглянути своє рішення ще раз та «просто відчули, що нам потрібна назва, яка б відображала те, про що насправді ця гра». Водночас вона додає, що Солас все ще відіграє велику роль у грі, однак все ж вона не лише про нього.

Креативний директор Джон Еплер також додав, що:

Dragon Age завжди була про персонажів, не лише про лиходіїв, а й про вашу команду, ваших товаришів, інших персонажів у світі.

Солас все ще є центральною фігурою в ній. Він все ще важливий персонаж. Але насправді фокус зміщується на команду. Це про людей, яких ви набираєте. Йдеться про те, щоб зупинити кінець світу з цією групою фахівців, цими неймовірно цікавими та різноманітними персонажами, яких ви набираєте у свою команду.

Таким чином за словами Еплера розробники усвідомили, що «Dreadwolf пропонує назву, зосереджену на конкретній людині, тоді як The Veilguard, як і Inquisition, більше фокусується на команді».

Водночас нам обіцяють що Dragon Age: The Veilguard «дасть гарне завершення всьому різноманітному ставленню до Соласа, яке буде виходити від людей, які люблять Соласа, які погоджуються з Соласом, які ненавидять Соласа, людей, які хочуть скинути Соласа з будівлі».

Нагадаємо, що гра має вийти цієї осені для PlayStation 5, Xbox Series X|S та ПК.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...