Реклама

🎮 Україна опинилася в топ-5 за аудиторією World of Tanks Blitz

Čytaty latynkoju
🎮 Україна опинилася в топ-5 за аудиторією World of Tanks Blitz
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Україна опинилася в топ-5 за аудиторією World of Tanks Blitz
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Wargaming та її внутрішня студія MS-1 поділилися досягненнями World of Tanks Blitz на честь десятиріччя гри.

Так, за 10 років у WoT Blitz зіграло понад 180 млн гравців по всьому світу. Варто зазначити, що українська аудиторія є однією з п’яти найбільших у спільноті гравців. Також український ринок для гри є одним з найбільших для виторгу.

Під час роботи над World of Tanks Blitz одним із ключових уроків, які ми засвоїли, було: не встановлюйте обмежень. Це дозволило команді перетворити досить нішевий танковий геймплей у веселі і захоплюючі враження, які привернуть увагу ширшої аудиторії.

Тейн Ліман, генеральний менеджер студії MS-1, Wargaming

На честь десятиріччя World of Tanks Blitz усе літо розробники будуть додавати у гру «святковий» контент. У червні це можливість отримати танки VIII рівня та танки X рівня, а також святковий контейнер з танком Blasteroid, тематичним аватаром і фоном профілю всередині. Ця акція діє до 30 червня.

У липні відбудеться вечірка на тему космосу та космічні заходи, повертаючи події «Ціль: Sheridan Missile» із танком Sheridan Missile. Розробники натякають, що у цьому місяці буде також колаборація з відомою франшизою науково-фантастичних фільмів.

У серпні відбудеться подія Mad Games, яка повернеться на 10 днів разом із довгоочікуваними нагородами за вислугу років. У MS-1 та Wargaming кажуть, що гравцям варто очікувати секретні подарунки.

Нагадаємо, World of Tanks Blitz доступна на iOS, macOS, Android, Windows 10, Steam і Nintendo Switch і має повну українську локалізацію.

Раніше ми також детально розповідали про «Операцію «Оверлорд» у World of Tanks.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...