Реклама

🎙 Ubisoft оголошує конкурс на озвучку Assassin’s Creed Shadows

Čytaty latynkoju
🎙 Ubisoft оголошує конкурс на озвучку Assassin’s Creed Shadows
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎙 Ubisoft оголошує конкурс на озвучку Assassin’s Creed Shadows
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Ubisoft проводить конкурс озвучкий серед усіх бажаючих і головним призом цього заходу може стати можливість озвучити одного з NPC у Assassin’s Creed Shadows.

Конкурс проводиться з 18 червня по 2 липня у TikTok.

Звісно, що як і будь-який інший конкурс цей також має свої правила та обмеження.

Взяти участь у конкурсі мають можливість усі охочі, окрім Куби, Ірану, Північної Кореї, Судану, Сирії, Криму та інших окупованих українських територій.

Для участі вам має виповнитися понад 18 років. Також у переможця має бути дійсна VISA для подорожі до Лондона та участі у сесії запису в період з 1 по 3 вересня 2024 року

Взяти участь у конкурсі можна лише англійською, японською, французькою, німецькою, італійською, іспанською та  бразильсько-португальською.

Загалом вам варто відвідати один із офіційних TikTok-акаунтів Ubisoft цією мовою. Там доступні шматки сцен з ігор Assassin’s Creed, які ви можете озвучити завдяки функції «Дует». Далі записаний матеріал ви маєте опублікувати у себе на сторінці з хештегом #AssassinsCreedDubbingChallenge.

Переможців має бути семеро — по одному на кожну мову. Водночас організатори можуть й не обрати переможця, якщо не знайдуть гідної озвучки. Проте у такому випадку учасник з найкращим озвученням з усіх отримає втішний приз у вигляді Ultimate-видання Assassin’s Creed Shadows.

Водночас ті, кого оберуть для озвучки NPC отримають повне покриття подорожі до Лондона та проживання у період потрібний для запису діалогів.

Детальніше про конкурс можете дізнатися за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...