Реклама

👀 Capcom, ймовірно, готує перевидання оригінальної Resident Evil

Čytaty latynkoju
👀 Capcom, ймовірно, готує перевидання оригінальної Resident Evil
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Capcom, ймовірно, готує перевидання оригінальної Resident Evil
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Resident Evil 1996 року отримала віковий рейтинг для ПК у Європі. Це може свідчити про те, що гравців очікує перевидання культової гри.

Як повідомляє видання Gematsu, гра у Європі отримала рейтинг 18+. Загалом, версія для ПК виходила у 1996-97 роках (залежно від регіону), проте наразі вона недоступна для покупки у жодному з цифрових магазинів.

Під постом видання у X користувачі зазначили, що наразі у Steam можна купити перевидання Resident Evil / biohazard HD REMASTER, яке виходило для консолі GameCube у 2002 році і є ремейком оригінальної гри. Варто зазначити, що версії відрізняються не лише поліпшеною графікою, а й новим сюжетним контентом, зокрема, цілими сюжетними лініями.

Також варто зазначити, що рейтинг гри може свідчити про те, що це буде не перевидання саме класичної гри, а ремастер японської версії 1996 року.

Resident Evil 1996 року — перша частина серії та survival horror, створений Шінджі Мікамі, коли він ще працював у Capcom, до відходу та створення Tango Gameworks. Гра стала культовою та породила велику кількість сиквелів та спін-оффів.

Також раніше ми розповідали, що наступна номерна частина серії — Resident Evil 9 — за чутками вийде напочатку 2025 року.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...