Реклама

🥴 Paradox раптово скасувала гру Life by You, свій аналог серії The Sims

Čytaty latynkoju
🥴 Paradox раптово скасувала гру Life by You, свій аналог серії The Sims
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🥴 Paradox раптово скасувала гру Life by You, свій аналог серії The Sims
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Студія Paradox Interactive оголосила про скасування Life by You, яку студія розробляла з 2019 року.

Як повідомив заступник CEO студії Маттіас Ліля, таке рішення прийняли через «явний провал з боку Paradox, який не виправдав очікувань розробників та очікувань спільноти».

У повідомленні на сайті він зазначив, що розробники все ще бачать, що грі не вистачає ключових аспектів й що гра навіть попри роки розробки «не демонструє жодних перспективних якостей». Саме тому після останнього перенесення було прийняте рішення скасувати гру.

Нагадаємо, студія тричі оголошувала про перенесення Life By You на невідомий термін. Вперше це було у березні 2023 року. Спочатку гру перенесли через критику гравців щодо візуальної складової на вересень 2023. Потім студія повідомила про чергове перенесення на березень 2024, а потім й на 4 червня, проте у травні 2024 Paradox взагалі відклала гру на невідомий термін.

Загалом, Life by You мала стати, за словами творців, потужним конкурентом серії The Sims. Гра від Paradox мала містити великий відкритий світ, широкі можливості для кастомізації та підтримку модів від гравців ще на релізі.

Тепер, як вже відомо, гру й зовсім скасували — Life by You потрапила до переліку «проблемних» проєктів студії. Так, на початку року Paradox двічі переносила Prison Architect, а нещодавно й взагалі повідомила, що розірвали угоду з розробником. Разом з тим є чутки, що розробка Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 йде з проблемами, останні проєкти — The Lamplighters’ League та Cities: Skylines 2 — не принесли студії комерційного успіху.

Раніше ми розповідали, що Paradox Interactive продала понад 1 млн копій Cities: Skylines II.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...