Реклама

🌚 Starfield буде отримувати щорічні сюжетні DLC

Čytaty latynkoju
youtube.com
🌚 Starfield буде отримувати щорічні сюжетні DLC
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🌚 Starfield буде отримувати щорічні сюжетні DLC
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У своєму новому інтерв’ю Тодд Говард з Bethesda розповів, що у студії все ще великі плани на підтримку Starfiled і гравцям варто очікувати ще на багато нового контенту.

Хоча гра має доволі неоднозначну славу серед гравців, однак за словами Говарда Starfield уже вдалося досягнути 14 млн гравців за весь час. Навряд такий результат можна назвати провальним. Хоча також звісно варто зважати, що певну кількість гравців також можуть становити ті, хто зіграв у Starfield завдяки Game Pass.

Окрім цього Говард поділився й тим, що після певного затишшя розробники доволі активно повертаються до Starfiled і на гравців очікує багато цікавого. Окрім Shattered Space нам обіцяють щорічні сюжетні доповнення до гри.

Я б сказав, що ми хочемо (мати щорічні доповнення) більш-менш так. Як довго це триватиме... сподіваюся, дуже довго, але ми плануємо наступне після (Shattered Space), тож буде ще одне.

Загалом «щорічність» в першу чергу буде залежати від успіху перших доповнень і, видається, що до цього у Bethseda підходять доволі відповідально, адже до прикладу нова локація у Shatered Space буде створена повністю вручну без використання процедурної генерації, що критикувало багато гравців.

Водночас Говард відзначив, що проміжок між доповненнями буде тривалим задля того, щоб усе можна було зробити якісно.

Також він розповів, що саме через це також не варто очікувати найближчим часом й на нову Fallout.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...