Реклама

🤔 Тодд Говард не хоче спішити з новою Fallout

Čytaty latynkoju
🤔 Тодд Говард не хоче спішити з новою Fallout
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Тодд Говард не хоче спішити з новою Fallout
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Один з керівників Bethseda Game Studios Тодд Говард у своєму нещодавньому інтерв’ю доволі детально поговорив про одну з головних франшиз студії — Fallout. Він обговорив поточний стан справ у цій ігровій серії, а також звісно й відзначив плани на майбутнє, які видається, дійсно ще не близько.

Загалом Говард відзначив, що франшиза та ігри серії Fallout ще не були такими популярними, якими вони є сьогодні. Це навряд може когось здивувати з огляду на успішний серіал Fallout від Amazon, який став для Bethesda одним великим плюсом: ігри отримали приплив нових гравців, а студія відповідно додаткові заробітки.

Звісно, що на фоні такого хайпу логічним кроком від Bethesda було б взятися за наступну частину Fallout. Проте на превеликий жаль для фанатів це поки що не у пріоритеті студії.

Щодо інших ігор Fallout у майбутньому, я, звісно, не можу говорити про них зараз, але я б сказав, що ми не повинні поспішати з ними, або нам потрібно випустити щось, що відрізняється від того, що ми робимо у (Fallout 76)... Ми не відчуваємо, що нам потрібно поспішати з чимось. Наразі серіал Fallout заповнює певну нішу з точки зору франшизи та розповіді історій.

Я повністю розумію бажання створити новий тип «магістральної» однокористувацької гри, але на це потрібен час. Я не думаю, що це погано для людей, які сумують за чимось. Ми просто хочемо зробити все правильно і переконатися, що все, що ми робимо у франшизі, чи то Elder Scrolls, чи Fallout, чи тепер Starfield, стає значущими моментами для всіх, хто любить ці франшизи так само сильно, як і ми.

Як бачимо, Говард хоче взяти стільки часу, скільки потрібно для того щоб зробити нову Fallout правильно. Тому поки що фанатм Bethseda варто задовольнятися Satrfiled та сподіватися, що нова The Elder Scrolls ближче по часу ніж анонс гри, що відбувся шість років тому.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...