Реклама

🦋 Life is Strange: Double Exposure — що показали у новому трейлері гри

Čytaty latynkoju
🦋 Life is Strange: Double Exposure — що показали у новому трейлері гри
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🦋 Life is Strange: Double Exposure — що показали у новому трейлері гри
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Deck Nine Games та Square Enix представили 18 хвилин ігроладу майбутньої Life is Strange: Double Exposure, а також провели невеличку бесіду з розробниками.

Раніше стало відомо, а тепер розробники ще раз підтвердили, що головною героїнею Life is Strange: Double Exposure знову стане Макс Колфілд, головна героїня першої частини.

Цього разу дівчина вже подорослішала, проте знову потрапляє у халепу з суперсилами (цього разу це здатність переходити між світами) та намагається запобігти вбивству подруги Сафі. Події, ймовірно, знову відбуватимуться в Аркадія Бей, проте про долю Хлої з перших частин франшизи у трейлері не згадувалося.

Окремо, вже після трейлеру, розробники з Deck Nine Games розповіли, що Double Exposure буде враховувати закінчення першої гри, проте обидва закінчення будуть канонічними. Крім того, у Deck Nine Games додали, що грати у першу частину нема потреби, оскільки події у новій грі будуть максимально нові.

Нагадаємо, реліз Life is Strange: Double Exposure відбудеться 29 жовтня 2024 року на ПК, Xbox Series та PS5. Пізніше гра вийде на Nintendo Switch.

Раніше також наш читач Londu ділився своїм оглядом останньої гри серії — Life is Strange: True Colors.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...