Реклама

👀 Fable може вийти у жовтні-грудні 2025 року після Gears of War: E-DAY — Том Воррен

Čytaty latynkoju
👀 Fable може вийти у жовтні-грудні 2025 року після Gears of War: E-DAY — Том Воррен
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Fable може вийти у жовтні-грудні 2025 року після Gears of War: E-DAY — Том Воррен
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нещодавно відбулася презентація Xbox Games Showcase 2024, яка зуміла привернути увагу багатьох геймерів до себе великою кількістю цікавих анонсів. Серед багатьох інших звісно, що виділялися дві гри Fable та Gears of War: E-DAY.

Якщо перша отримала хоча б релізне вікно, то про реліз нової Gears of War наразі невідомо нічого. Однак Том Воррен з The Verge з посиланням на власні джерела у своєму новому звіті поділився інформацією про те, коли Xbox планує випустити ці ігри.

Воррен пише, що хоча й Xbox не анонсувала навіть приблизну дату релізу Gears of War: E-DAY, у компанії кілька місяців тому орієнтувалися випустити гру вже у 2025 році та навіть раніше за Fable. Однак він додає, що ці плани могли змінитися і тепер у The Coalition є ще більше часу, щоб продемонструвати потенціал Xbox Series X|S на повну.

Щодо Fable, то журналіст відзначає, що Playground Games, яка відома серією Forza Horizon, теж спробує використати усі потужності Xbox Series X|S. Також Воррен додає, що реліз гри планується у жовтні-грудні 2025 року.

З огляду на це цікавим є те, що у Xbox, видається, не бояться випускати гру у майже той самий час з GTA VI, яка має вийти восени 2025 року.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...