Реклама

🤔 Blizzard покинув керівник франшизи Warcraft

Čytaty latynkoju
🤔 Blizzard покинув керівник франшизи Warcraft
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Blizzard покинув керівник франшизи Warcraft
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Керівник франшизи Warcraft та старший віцепрезидент Blizzard Джон Хайт залишив компанію після 12 років роботи.

В останні три роки Хайт керував розробкою та підтримкою World of Warcraft, Hearthstone та Warcraft Rumble. В дописі на X він зазначив, що «Warcraft перебуває у чудовому становищі» й зазначив, що для нього відхід зараз — найвлучніший час.

Після 12 неймовірних років у Blizzard я вирішив піти й почати новий квест. Це було важке рішення, але я відчуваю, що зараз саме такий час — Warcraft перебуває у чудовому становищі, оскільки всесвіту виповнюється 30 років.

Джон Хайт

Хайт не повідомив, де він працюватиме надалі, але зазначив, що це неодмінно буде галузь відеоігор, а також щиро подякував усім шанувальникам Warcraft за підтримку та досвід.

Хайт розпочав свою кар’єру у 1990-х, коли був креативним директором у студії 3DO. Згодом він працював у EA, де керував Westwood Studio, а ще пізніше працював в Atari та в Sony Santa Monica, де займався God of War 3.

До Blizzard Хайт приєднався у листопаді 2011 року, коли став виконавчим продюсером і віцепрезидентом World of Warcraft, а також керував виробництвом консольної версії Diablo 3.

Раніше ми розповідали, що Blizzard опублікувала дорожню карту World of Warcraft на 2024 рік.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...