Реклама

😏 LEGO Horizon Adventures вийде на Nintendo Switch, бо Guerrilla вважає, що це гра «для усіх»

Čytaty latynkoju
😏 LEGO Horizon Adventures вийде на Nintendo Switch, бо Guerrilla вважає, що це гра «для усіх»
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😏 LEGO Horizon Adventures вийде на Nintendo Switch, бо Guerrilla вважає, що це гра «для усіх»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Хоча й анонс LEGO Horizon Adventures був доволі очікуваним під час літніх ігрових презентацій, однією з неочікуваних деталей все ж стало те, що гра окрім PlayStation 5 та ПК з’явиться й на Nintendo Switch.

Дійсно, це доволі незвичний крок від Sony, адже Horizon сама по собі є однією з ексклюзивних франшиз компанії та однією з тих ігрових серій, яка б мала вважатися system seller для консолей PlayStation. Попри це колаборація з LEGO все ж також буде й доступною власникам Nintendo Switch.

Дізнатися про причини такого рішення вирішили у виданні Push Square у наративного директора Guerrilla Games Джеймса Вінделера під час Summer Game Fest. Загалом відповідь може когось здивувати, адже команда розробників хотіла просто розширити аудиторію, якій буде доступна гра.

Коли ми працювали над цією грою, ми хотіли переконатися, що вона буде для всіх. (Ця філософія) вплинула на кожне творче рішення, і вихід (LEGO Horizon Adventures) на Nintendo Switch є частиною цього.

Ми намагаємося залучити якомога ширшу аудиторію до цієї гри та франшизи. А консоль Switch орієнтована на сімейну аудиторію, і вона дуже добре підходить для того, щоб розширюватися.

За словами Вінделера сам колаборація з LEGO має на меті також розширення фанатської бази франшизи Horizon коштом дитячої аудиторії, які у більш веселій формі перекажуть доволі невеселу історію цієї серії ігор.

Звісно, що попри бажання зробити гру доступною для усіх та прагнення розширити аудиторію гри, LEGO Horizon Adventures все ж омине консолі Xbox, що навряд може когось здивувати.

Наразі реліз гри заплановано на святковий період 2024 року для PlayStaion 5, ПК та Nintendo Switch.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...